One Piece at a Time

dsc_4602-copy

How do you install a 2,000-pound video screen? First, use a tremendous amount of care. Second, one piece at a time.

This week an installation crew began setting up the video screen that will hang in Snow Family Grand Atrium, above the entrance to Turner Theatre. The crew members installed a single piece at at time – coincidentally, each piece was about the size of an old 13-inch television screen. For a look at their work, as well as the rest of the progress in Dwight C. Schar Hall and Steers Pavilion, check out this Flickr gallery.

Another sign that our move-in date must be getting closer? Furniture is starting to arrive in the classrooms, labs, offices and conference rooms. On the left, workers install tall tables in the Innovation Lab on the first floor of Schar Hall. On the right, the boardroom table and chairs have arrived in Schar’s second-floor conference room.

This entry was posted in Expansion. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.